150.00 kr
Det vietnamesiska kaffefiltret ”Trung Nguyen” består av en cirkulär perforerad platta som passar perfekt på en kopp, en bryggkammare placerad ovanpå plattan, en perforerad insats för att tampa det malda kaffet och ett lock för att behålla värmen.
Hur använder man ett vietnamesiskt kaffefilter?
– Häll 2-3 matskedar malet kaffe i filtret och tampa det försiktigt.
– Placera filtret över en kopp och tillsätt en liten mängd hett vatten (96-100 °C) så att kaffet blir lätt fuktat.
– Låt kaffet absorbera vattnet i ca 20 sekunder.
– Fyll kammaren med hett vatten och sätt på locket på filtret.
– Under de kommande 5 minuterna fortsätter vattnet att gradvis sippra genom silen.
– Ta bort filtret från koppen och njut!
Anpassa gärna ditt kaffe genom att tillsätta lite kondenserad mjölk eller socker! Vietnamesiskt kaffe kan avnjutas varmt eller med is, beroende på vad du föredrar.
Inga frågor än så länge
Det finns inga produktrecensioner än.
Din kommentar
Namn
E-post
Du kan välja vilka cookies du vill att vi ska använda. Vissa av dem är nödvändiga och kan inte stängas av.
Dessa cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera korrekt och kan inte stängas av. De samlar inte in några uppgifter som identifierar användaren.
Dessa cookies gör det möjligt för oss att optimera vår webbplats och se källorna till webbplatsens trafik. Vi använder Google Analytics-plattformen för detta ändamål. De insamlade uppgifterna identifierar inte dig och delas inte med någon tredje part. Om du aktiverar dessa cookies kan du använda vår insticksmodul för livechatt och på så sätt få hjälp av våra konsulter.
Ingen gillar annonser på internet - särskilt inte de som är helt irrelevanta. Dessa cookies gör det möjligt för oss att identifiera dina behov och endast leverera de mest relevanta erbjudandena. Du kommer att se annonser även om du inte aktiverar dessa cookies, men de kommer inte att vara skräddarsydda efter dina behov och intressen.