De berömda grekiska konditorerna bestämde sig för att göra mjölkchoklad – världens mest populära chokladsort – ännu godare genom att garnera den med hasselnötter och russin. Äkta chokladkännare kommer säkert att uppskatta denna läckra kombination inbäddad i en handgjord bar.
Producenterna av denna choklad – familjen Laurence – startade sin verksamhet 1922 i den grekiska staden Thessaloniki. I tre generationer har de skapat sina söta mästerverk där. Genom att familjen Laurence personligen väljer ut varje ingrediens och krydda som används i deras produktion upprätthåller de högsta kvalitet och smak.
Visste du förresten att länder med högre chokladkonsumtion tenderar att producera fler Nobelpristagare? Så glöm allt skuldkänslor och njut av en bit!
Ingredienser: mjölkchoklad (kakaotorrvikt 33.4%): socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, hasselnötter (8%), zantevinbär (7%) [zantevinbär, vegetabiliska oljor (solrosolja)], emulgeringsmedel: sojalecitin, aromer: vanillin. Kan innehålla spår av: sulfiter, gluten, mjölk, ägg, sojabönor, sesam, jordnötter, nötter.
Förvaringsförhållanden: förvaras vid en temperatur som inte överstiger 18°C.
Det finns inga produktrecensioner än.