Blender portable CHiATO blendPLAY Travel – 600 ml, 150 W, blanc

340.00 kr

Exklusiva erbjudanden väntar

Öppna ett konto för att låsa upp specialerbjudanden som endast gäller registrerade användare.

Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet).
Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Detaljer

Att mixa dina favoritsmoothies, milkshakes, juicer, såser, dressingar eller proteinshakes har aldrig varit så enkelt – eller så roligt! Den nya kraftfulla och portabla mixern “blendPLAY Travel” från CHiATO är perfekt för livet på språng. Dess lätta vikt gör att den är redo att följa med dig på alla dina äventyr, tydliga indikatorlampor och en enda knapp säkerställer oöverträffad användarvänlighet, medan alternativet att omvandla din mixer till en praktisk tumbler gör att du enkelt kan smutta på språng. Prova dig fram, experimentera och njut – när som helst, var som helst, utan krångel.

SMUTTA PÅ SPRÅNG

Mixern “blendPLAY Travel” kan enkelt förvandlas till en praktisk tumbler: ett speciellt bottenlock gör att du enkelt kan dricka när du är på språng.

MIX- OCH PULSLÄGEN

En enda knapp för två olika lägen… “blendPLAY Travel” har det också! Klicka en gång för att aktivera det vanliga mixerläget (perfekt för smoothies, shakes och blandade drycker), eller klicka två gånger för att aktivera pulsläget för salsor, sylt, små iskuber, fryst frukt och extra tuffa ingredienser.

MER KAPACITET FÖR MER NÄRING 

Med en kapacitet på 600 ml låter den här mixern dig stoppa in massor av nyttigheter i din dryck. Skär bara upp ingredienserna, släng i dem, tillsätt lite vätska och du är redo att köra! Dessutom kan du glömma allt om mätkoppar från och med nu tack vare praktiska mätmarkeringar på behållaren. 

INGET OAVSIKTLIGT SPILL

För att garantera säkerheten och hjälpa dig att undvika spill har knappen för att öppna mixerlocket ett speciellt låsspänne som förhindrar att den trycks in av misstag. 

SÅ BEKVÄM SOM DET BARA KAN BLI

För maximal bekvämlighet har den här mixern en ögla och ett avtagbart nyckelband för att hålla i, samt en praktisk pip för njutbar smuttning. 

LADDNING UTAN KRÅNGEL 

Mixern har en vattenresistent USB-C-laddningsport, så laddningsprocessen är verkligen en barnlek. För ännu mer bekvämlighet passar den även för laddning via powerbank: varför inte ta med dig din nya “blendPLAY” på nästa campingresa? 

STIL SOM BETYDER NÅGOT

Förbättra din stil med den diamantmönstrade burken och underbara smarta LED-indikatorer som visar återstående ström så att du aldrig behöver köra på ett tomt batteri.

INGÅR I SETET:

– 1 x portabel mixer

– 1 x USB-kabel

– 1 x bottenlock

– 1 x nyckelband

– 1 x bruksanvisning

OBS: Tål ej mikrovågsugn, maskindisk och frys. 

***

CHiATO: är det en konversation eller är det en macchiato? Vi säger att det är både och! Ett spel som börjar så snart du kliver in i ditt kök. 


Dyk ner i en resa av smaker med CHiATO verktyg och ingredienser. Levande drycker, spännande desserter, unika kulinariska skapelser – låt din passion visa vägen. Det är dags att ha kul och släppa fantasin fri. Kör på! 

Specifikationer

Ursprungsland:

Specifikationer

Allmänna funktioner

Typ
Tillverkare
Färg
Garantin
Material
Rotationer per minut
Ursprungsland

Kapacitet

Kapacitet

Mått och vikt

Djup
Höjd
Bredd
Vikt

Ytterligare information

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Blender portable CHiATO blendPLAY Travel – 600 ml, 150 W, blanc”