Kaffemugg Loveramics Bond White, 300 ml

Tillverkas inte längre

Detaljer

Vi presenterar “Bond”-muggen från Loveramics – ett sant mästerverk av design och funktionalitet. Dess runda, kontinuerliga kurva förhöjer doften av ditt kaffe medan de ultratjocka väggarna håller kaffet vid den perfekta temperaturen. Tack vare sin värmebehållande design och extra utrymme i botten hjälper “Bond”-muggen ditt kaffe att hålla sig varmt längre. Muggen har ett unikt handtag som ger bättre balans och komfort och har varit en designklassiker i över ett decennium och används på caféer över hela världen. Muggen finns i 300 ml och är perfekt för americanos eller Aeropress bryggder, vilket ger en stilfull touch till dina kafferitualer.

Designad av Simon Stevens 

Simon Stevens är en prisbelönt produktdesigner och en drivande kraft inom keramisk design. Simon har arbetat med några av världens mest prestigefyllda keramiktillverkare och har undervisat och föreläst om ämnet i hela Storbritannien. Han har lett designteam för livsstilsvarumärken och fortsätter nu sin designkarriär i Simon Stevens Design Studio i London. Simons dynamiska kreativitet har resulterat i att hans mest framgångsrika design ingår i de permanenta samlingarna på Victoria and Albert Museum samt Frankfurt Museum of Applied Art.

***

Loveramics är ett internationellt välkänt keramikvarumärke från Hong Kong. Det är synonymt med kvalitet och hantverk och har blivit alltmer populärt över hela världen i flera år nu.

Specifikationer

Ursprungsland:

Specifikationer

Allmänna funktioner

Tillverkare
Färg
Material
Ursprungsland

Mått och vikt

Kapacitet (vätskor)
Höjd
Diameter
Vikt

Ytterligare information

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kaffemugg Loveramics Bond White, 300 ml”