Kit för beredning av matcha Homla YUNOMI

Utsåld

Detaljer

– Ingår i setet: skål, bambuvisp, visphållare, tesked

– Perfekt för matcha-älskare

– Högkvalitativa material

– Härlig, naturinspirerad design

FÖRÄDLA DIN MATCHA RITUAL

Njut av den distinkta smaken av matcha med det utsökta YUNOMI-setet! Denna överdådiga uppsättning innehåller fyra viktiga delar som förkroppsligar essensen av traditionell japansk tekultur: en matchaskål, en bambuvisp, en visphållare och en tesked, alla omsorgsfullt tillverkade av förstklassiga material. Setet är perfekt för både erfarna matcha-entusiaster och nyfikna nybörjare.

ANVÄNDNING

Förutom att du kan njuta av matchans unika smaker underlättar detta set den ceremoniella beredningen. Den ergonomiskt utformade skålen ger ett bekvämt grepp och har en konturerad form som är gjord för att vispa matcha till perfektion. Bambuvispen är oumbärlig för att uppnå perfekt skumning, och efter skumningen kan du placera den i den speciella visphållaren. Teskeden säkerställer exakt mätning av pulvret.

MATERIAL 

Kärlen är tillverkade av förstklassigt stengods och har exceptionell hållbarhet och motståndskraft mot skador. Tillbehören är tillverkade av tålig bambu och är både praktiska och lätta att använda.

*****

OM FÖRETAGET

Inredningsmärket Homla grundades 2015 och har redan vuxit till att bli ett viktigt varumärke i Polen. Företaget strävar efter att tillhandahålla vackra inredningsaccenter som passar för varje budget och varje utrymme i ditt hus, oavsett om det är vardagsrum, sovrum, kök, matsal eller badrum. Med särskild uppmärksamhet på komfort och funktionalitet har Homla som mål att göra livet lättare för sina kunder. Vare sig du gillar klassiska stilar eller modern design, kommer du definitivt att hitta rätt accessoar för ditt hem i det breda utbudet av kvalitetsprodukter som Homla erbjuder!

Mer information

Ursprungsland:

Specifikationer

Allmänna funktioner

Tillverkare
Enheter i paketet

Material
Ursprungsland

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kit för beredning av matcha Homla YUNOMI”